tala fou

Tala Fou

O Chery ACTECO o loʻo faʻaauau pea i le Tutoatasi Faʻafouina, Ausia "le Malosi Malosi i Saina"


Taimi meli: Oke-19-2021

"Tekinolosi" e masani lava ona avea ma igoa autu autu o Chery, lea e taʻua o "Tekinolosi Chery". Talu mai lona faʻavaeina, o loʻo faʻaauau pea Chery i faʻafouga tutoʻatasi ma atinaʻe afi faʻasologa ACTECO, lea e aofia ai le aofaʻi o le ono faʻataʻitaʻiga ua filifilia e avea ma "Top. Ten Engines" i Saina, lea ua ausia "le malosi sili ona malosi i Saina" ma faia ai le malosi o Saina ua lagona e tagata faatau i le lalolagi atoa.

ACTECO (1)

Tiggo 8 Pro ma le 1.6TGDI Engine

O le afi muamua a Chery na fanau mai i le amataga o le 1999, lea na fa'ailogaina ai le tatalaina o ana su'esu'ega fa'atekonolosi ma atina'e tuto'atasi.Na'o le fa tausaga mulimuli ane, i le 2003, na fa'atupuina ai e Chery le ulua'i augatupulaga o masini ACTECO, fa'ailogaina le fanau mai o le ulua'i fa'asologa o afi fa'atasi ai ma le mamanu i luma ma aia tatau fa'ale-mafaufau tuto'atasi i ituaiga ta'avale a Saina.O le augatupulaga muamua o masini ACTECO e aofia ai faʻataʻitaʻiga eseese, e pei o le 0.8L-2.0L afi faʻapitoa, ma o Chery na faʻatautaia moni lava le faʻaogaina o tekinolosi autu o afi.

I le 2009, na faʻalauiloa ai e Chery lana faʻasologa lona lua o masini ACTECO.Talu mai lena taimi, ua ausia e Chery se tulaga "zero" i le maualuga o le faatinoga o afi o taavale a Saina.Pe a faatusatusa i le augatupulaga muamua, o le lona lua o augatupulaga o afi ua faaleleia atoatoa i le faatinoga o le malosiaga, tamaoaiga ma le emission, ma ua sili atu optimized i le fausaga, o loo i ai le tulaga maualuga mama i le alamanuia i lena taimi.O le augatupulaga lona lua o afi e aofia ai ituaiga eseese e pei o le 1.6DVVT ma le 1.5TCI, ma o loʻo faʻapipiʻiina i luga o oloa e pei o Arrizo ma Tiggo.

ACTECO (1)

Tiggo 8 Pro ma le 2.0TGDI Engine Fa'aalia i Shanghai International Automobile Industry Exhibition

Faatasi ai ma le faiga o le atinaʻe i luma ma le taʻitaʻia o tulaga faʻapitoa faʻapitoa, o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe e Chery afi ma maualuga tulaga faʻapitoa ma sili atu le malosi.I le 2018, o le lona tolu o augatupulaga o Chery ACTECO afi na amata mai.Faatasi ai ma i latou, ACTECO 1.6TGDI afi o le oloa muamua lea o le lona tolu o augatupulaga o afi, lea e sili ona lelei le faatinoga o le mana ma le malosi aupito maualuga o le 145 kW ma le pito i luga o le 290 N•m, ma o loʻo faʻaauau pea ona taʻitaʻia afi faʻailoga Saina ma se vevela. lelei o le 37.1%.I le 2019, o le lona tolu o augatupulaga o ACTECO 1.6TGDI afi a Chery na manumalo i le igoa o le "Top Ten Engines of the Year" i Saina.

ACTECO (2)

1.6TGDI Inisinia

I le Shanghai International Automobile Industry Exhibition i le 2021, na tatalaina ai e Chery le "Chery 4.0 Era Full-domain Global Power Architecture", lea na faaigoaina "KUNPENG POWER".O le afi 2.0TGDI na faʻasaʻolotoina foi i le taimi lava e tasi, faʻatasi ai ma le malosi maualuga o le 192 kW, o le pito i luga o le 400 N•m ma le maualuga o le faʻaogaina o le vevela o le 41%, o se tasi lea o le malosi sili ona malosi i totonu o ituaiga taavale a Saina.

ACTECO (2)

2.0TGDI Inisinia

Ina ua mavae le sili atu i le 20 tausaga 'fa'aputuga fa'apitoa, Chery ACTECO afi ua fa'atupuina le tolu augatupulaga o le "evolution", fa'atupu fa'asologa o oloa fa'atasi ma se suiga mai le 0.8 L i le 4.0 L. I le avea ai ma sui malosi o le "China Core", ua fa'aputuina e Chery le ono afi. faʻataʻitaʻiga filifilia o "Top Ten Engines" i Saina.O le fa'aleleia o le "China Core" a Chery o le fa'ata'ita'iga lea o le fa'aauau pea o Chery i le "fa'afouina fa'atekonolosi" ma fa'amalosia lona fa'atauva'a autu mo le silia ma le 20 tausaga.

Ina ua maeʻa le 25 tausaga o le atinaʻeina o maketi i le lalolagi, na faʻatau atu oloa a Chery ACTECO i le silia ma le 80 atunuu ma itulagi, faʻatasi ai ma tagata faʻapipiʻi sili atu i le 9.7 miliona.Ua aumaia e Chery le malosi sili ona malosi o Saina i le lalolagi atoa, ua fiafia ai le au faatau i le lalolagi i le fa'ate'ia o le ta'avale na aumai e le fa'atekonolosi fou.

Tuu lau Feau:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou.